Termeni si Conditii

Acest site www.alicesablare.ro, denumit in continuare ‚‚site’’ este detinut si administrat de catre firma SUPRABLAST SRL, referita in continuare „SUPRABLAST”, persoana juridica cu sediul social pe strada Oituz, nr.51D, Otopeni, Ilfov, Romania, punct de lucru/adresa de corespondenta in Oituz, nr.51D, Otopeni, Ilfov, Romania cod unic de inregistrare fiscala RO 27049960 , numar de ordine in Registrul Comertului J23/1698/2010.

Orice persoana fizica sau juridica, prezenta pe site, care efectueaza orice fel de actiune  se supune Termenilor si Conditiilor prezente pe aceasta pagina.

  1. DEFINITII

Site – Domeniul www.alicesablare.ro si toate subdomeniile asociate acestuia.

Utilizator – Orice persoana fizica sau juridica ce are acces la continutul pus la dispozitiei prin orice mijloace de catre SUPRABLAST si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre SUPRABLAST (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre SUPRABLAST si acesta.

Formular de contact” un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre utilizator si SUPRABLAST prin care utilizatorul transmite catre SUPRABLAST intentia sa de a comunica cu aceasta prin intermediul site-ului.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Continut – obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

SUPRABLAST nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile prezentate in site este rugata sa contacteze SUPRABLAST prin unul din mijloacele afisate in pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Informatii personale: cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, numere de telefon), adresa de e-mail, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

Legaturi cu alte site-uri – prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de SUPRABLAST utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

SUPRABLAST nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

Informatiile oferite prin intermediul site-ului – orice persoana care viziteaza site-ul si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SUPRABLAST in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing online; solutionarea de catre SUPRABLAST a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati intreprinse de SUPRABLAST si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Confidentialitate – SUPRABLAST va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care o furnizati. Folosim datele dvs, doar daca avem acordul, in mai multe feluri, in functie de natura lor. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document. Pentru mai multe detalii accesati pagina Politica de Confidentialitate

Revizuire termeni si conditii: 24 mai 2018