Sunt instalatii de sablare de productivitate ridicata utilizate in special la curatirea structurilor si a constructiilor metalice complexe si de gabarite foarte mari.

Dispun de o flexibilitate foarte mare, ele permitand atat sablarea pieselor de gabarite mici si foarte mici, cat si a pieselor de dimensiuni mari, precum structuri metalice complexe, vagoane de cale ferata, nave maritime si fluviale.

Aplicatii:

  • Curatire;
  • Debavurare;
  • Durificare;
  • Pregatirea suprafetelor inainte de vopsire;
  • Sablare decorativa.

Instalatiile de sablare sub presiune pot functiona de sine-statator sau integrate in instalatii complexe.

instalatii de sablare sub presiune

Sunt disponibile o gama larga de echipamente, fabricate pentru a raspunde tuturor cerintelor actuale din industrie.

Toate masinile sunt construite pentru a facilita o umplere rapida, flux de aer nerestrictionat si acces facil pentru inspectie si intretinere.

Valve dozatoare de inalta precizie regleaza cu acuratete debitul pentru orice tip de abraziv de sablare.

echipamente camere de sablare

 

In functie de particularitatile fiecarei aplicatii in parte, furnizam conform cu cererea beneficiarului sisteme complete sau numai echipamente componente.

 

camere de sablare - Alicesablare.ro

Camerele de sablare sunt proiectate in functie de fiecare aplicatie in parte pentru a acoperi gama optima de prelucrare a fiecarui beneficiar.

Variantele constructive pornesc de la sisteme simple, cu operare manuala, si pot ajunge, in functie de cerinte, pana la echipamente complet automatizate deservite de roboti industriali.