Sunt echipamente destinate separarii prafului, fumului si compusilor organici volatili  rezultate in urma proceselor industriale de productie. Instalatiile de filtrare furnizate de catre noi au un nivel calitativ ridicat si eficienta energetica maxima, raspunzand celor mai stricte exigente.

Dotat cu dispozitive de curatire automate cu impulsuri de aer comprimat, permitand debite mari de aer si mentananta rapida si simpla, reprezinta cea mai buna metoda de filtrare a aerului pentru facilitatile de productie.

Constructia modulara permite extinderea sistemului si cresterea capacitatii de filtrare in orice moment, pentru a se adapta nevoilor specifice fiecarei aplicatii.

Caracteristici:

  • Design modular  – confera flexibilitate in cresterea capacitatii prin adaugarea de noi module;
  • Sistem automat de curatire a cartuselor – electrovalve de inalta performanta si duze de suflare tip venturi ofera putere maxima de curatire;
  • Constructie robusta – Construite din tabla de otel zincat si vopsit in camp electrostatic pentru a rezista la cele mai grele conditii de utilizare;
  • Pozitionare orizontala a cartuselor filtrante – acces facil si rapid atunci cand elementele filtrante trebuiesc inlocuite.

echipamente filtrare aer