SUPRABLAST este o companie specializata in furnizarea de solutii integrate pentru tratarea suprafetelor pentru piese din industrie, precum si pentru domeniile conexe. Firma noastra, desi tanara, s-a impus pe piata prin competenta in consultanta de specialitate,  managementul proiectelor, proiectare si executie, devenind un partener de incredere pentru partenerii nostri si o referinta in furnizarea de solutii profesioniste si inovative.

     Experienta de peste 13 ani a personalului nostru numai in acest domeniu, precum si proiectele si parteneriatele realizate, ne recomanda ca fiind profesionistii de care aveti nevoie pentru rezolvarea optima a problemelor de tratare a suprafetelor. Certificarea ISO 9001:2008 reprezinta o confirmare a calitatii serviciilor si produselor noastre si a potentialului de a servi intereselor partenerilor nostri.

     Eforturile continue de a dezvolta noi solutii, servicii si produse, de a ne adapta permanent cerintelor pietii, ne-au propulsat pe un loc important din segmentul de piata, lucru confirmat de satisfactia partenerilor nostri. Suntem, de aceea, mandri sa vedem cum solutiile noastre sunt integrate in fluxul tehnologic al acestora si cum partenerii nostri se pot dezvolta atat individual cat si ca afacere, bazandu-se pe solutiile oferite de noi.

     Succesul nostru se bazeaza in primul rand pe valoarea oamenilor care fac parte din organizatia noastra si pe gradul de competitivitate al acestora. Avem o echipa tanara, dinamica, formata din oameni cu o pregatire foarte buna si experienta pe fiecare domeniu de competenta. 

     Acoperim cu usurinta orice solicitare de pe intreg teritoriul Romaniei pentru a raspunde prompt livrarilor urgente, rezolvarii problemelor tehnice, aplicarii solutiilor optime. Parteneriatele cu companii de renume din domenii conexe noua ne permit sa reactionam cu promptitudine la toate provocarile de ordin tehnic, tehnologic si logistic, mai mult, ne permit realizarea de solutii integrate complete si complexe de tehnologii de fabricatie si finisare.

    Suntem printre putinii care au avut curajul sa conceapa si sa realizeze proiecte cu forte si know-how romanesti, utilizand totodata echipamente si dispozitive cheie furnizate de catre cei mai buni fabricanti din Europa si din intreaga lume, selectati atent pentru a intruni in totalitate asteptarile dumneavoastra. Proiectarea, consultanta, selectarea echipamentelor sunt realizate in totalitate de catre noi, prin specialistii nostri care concep solutii flexibile astfel incat sa se plieze perfect peste situatia existenta, asteptarile si posibilitatile fiecarui beneficiar in parte.

     Furnizorii nostri sunt firme de renume, cu istorie indelungata si expertiza recunoscuta la nivel international in segmentul de piata pe care il reprezinta. Politica noastra este de a va pune la dispozitie tot ceea ce este mai bun si mai nou in domeniul nostru si de a putea beneficia pe larg de intregul suport al expertilor acestor companii, fara efort din partea dumneavoastra.

     Putem realiza proiecte complete, la cheie, sau in parteneriat cu beneficiarul, daca acesta are posibilitatile necesare, pe baza proiectelor furnizat de noi si sub supravegherea noastra. Proiectele realizate deja stau marturie asupra competentei si posibilitatilor de care compania SUPRABLAST dispune in acest moment.