Cabine de vopsire

Sunt echipamente construite conform cerintelor fiecarui beneficiar in parte pentru ca fiecare dintre acestia au particularitati de care trebuie sa tinem seama cu atentie.

Pot fi cabine simple doar cu exhaustare su instalatii complexe cu mai multi pasi de vopsire si uscare, sisteme de transport manuale sau mecanizate, pe sine sau conveioare suspendate, cu vopsea lichida, vopsea lichida in camp electrostatic sau pulbere in camp electrostatic.

Generarea aerului cald se realizeaza cu echipamente performante, cu randamente ridicate, utilizand ca surse de energie gazul, combustibili lichizi, energie electrica. Generatoarele de aer cald au schimbatoare de caldura executate din otel inoxidabil si pot dezvolta puteri de la cativa kW pana la 1000 kW. Echipamentele de distributie a aerului cu care sunt prevazute fac posibile realizarea de o multitudine de variante de ventilare si incalzire pentru a acoperi toate cerintele sistemelor de protectie anticoroziva moderne.

Echipamente de inspectie

Fiecare etapă în procesul de tratare a suprafețelor este critică în protejarea impotriva deteriorarii premature a  acoperirii de protectie. Există mai multe teste și măsuri de protecție care pot fi puse în aplicare pentru a se asigura că interacțiunea substratului pentru acoperire este așa cum este trebuie. Gama noastra de echipamentele de inspecție  descompun procesul de verificare în șase etape distincte – fiecare pas necesita anumite dispozitive specifice:

  • Pasul 1: Conditiile climatice – punctul de roua si temperatura
  • Pasul 2: Gradul de curatire al suprafetei – gradul de curatire (Sa, SSPC, NACE), gradul de contaminare (prezenta contaminantilor sub forma de cloride, sulfati si nitrati – saruri ionice
  • Pasul 3: Profilul suprafetei
  • Pasul 4: Grosimea stratului de protectie (grosimea stratului umed, grosimea stratului uscat)
  • Pasul 5: Aderenta stratului de protectie la substratul de baza
  • Pasul 6: Inspectia stratului final pentru detectarea itegritatii acestuia

 

echipamente de inspectie - protectie anticoroziva

Pompe de vopsire

Avem cele mai bune solutii existente pe piata de profil, bucurandu-ne de un parteneriat de succes cu unul dintre distribuitorii producatorului GRACO.

Acest lucru ne permite sa va oferim accesul la o tehnologie si know how de ultima generatie.

Pompe de vopsire airless, airmix, monocomponent, bicomponent, multicomponent, actionate pneumatic si electric, pentru aplicatii uzuale si pentru aplicatii speciale (vopsele semisolide) amestecatoare, echipamente complexe comandate de computer.

pompe de vopsire

Piese de schimb si piese de uzura pentru echipamente de vopsire

Echipamente de protectie individuala

Fie ca sunteti deja beneficiar de-al nostru sau nu inca, va propunem o varianta alternativa, fie si numai cu titlu de comparatie pentru materialele si piesele pe care le utilizati acum. Iata lista pieselor si materialelor disponibile la noi, cele mai uzuale gasindu-se de obicei in stoc:

  • Materiale filtrante, cartuse filtrante pentru instalatii de exhaustare;
  • Piese de schimb si piese de uzura, kit-uri de reparatie, duze, filtre, pistoale, cuple, furtune aer si furtune vopsea, pentru o gama larga de pompe de vopsire.
  • Costume de protectie, combinezoane de unica folosinta, manusi, casti de protectie, dispozitive si aparate de respirat.

echipamente de protectie individuala